30 Ağustos 2010 Pazartesi


Bu cennet vatanı bizlere bırakan yüce önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve SİLAH ARKADAŞLARINA binler kez teşekkür eder ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANAR, bu vatanı gizliden satan ŞEREFSİZLERİ de lanetliyoruz.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

27 Ağustos 2010 Cuma

NEDEN HACCA GİTMİYOR?

Fethullah , bu kadar dindarligina ragmen HACI degildir.

...Mekke'ye de Medine'ye de, KESİNLİKLE, giremez.

Neden mi ?

Şeriat kanunlarına göre, Fethullah ŞEYH statüsüne soyunduğundan
ve müritleri olduğundan, Suudi Arabistan sınırları içerisinde ele
geçirilirse, hemen katledilir.
Çünkü; İslamiyette şeriatta ve Kuran'da şeyhlere ve / veya tarikat
liderlerine yer yoktur.
Özetle, İSLAMİYETTE ALLAH İLE KUL ARASINA KİMSE GİREMEZ !!
BUGÜNÜN YOĞUN GÜNDEMİNDE ÖNEMİ DAHA DA ARTTI.
Uyandırın
Korkmayın heryerde konuşun konuyu siz açın
Takside taksiciye konuşun
Apartmanda kapıcıya konuşun
Sakallı gazete bayinize konuşun
Eve gelen gündelikçiye konuşun.

Anlatın eğer Fethullah dindarsa peygamber gibi ise neden Amerika'da
yaşıyor ?
Neden Mekke'de Kabe yakınlarında bir malikanede değil de
Amerika'da FBI çiftliğinde.

Söyleyin bu zat değilmiydi 25 yıl o cami senin bu cami
benim salya sümük ağlayarak FAİZ haram diyen ?
Sorun kapıcınıza peki BANK ASYA nedir ?

Önce alıştırmanız gerekir.
Görüntüye.
Seslere.
Hareketlere.
Sessizliğe.
Çevrenizde olup bitenlere.
Yavaş yavaş alıştırırsınız.
Alışırlar.
Türbana.
Çarşafa, peçeye.
Taşyapı'ya.
Oğulların gemilerinin olmasına.
Çocukların televizyon kurmasına.
Yakınların yolsuzlukları na.
Sevgililere alınan evlere.
Çokeşliliğe.
Erkeklerin, kadınların ayrı ayrı oturmasına.
Ramazanda öğle yemeği verilmemesine.
Beyaz takkeyle gezenlere.
Hem de öyle alışırsınız ki size çok doğal gelmeye başlar.
Bizde böyle deyip geçmeye başlarsınız.
'Galiba demokrasi bu da biz mi anlamıyoruz?' diye
kuşkulanırsınız.
Sonra da uyuşursunuz.
Yavaş yavaş uyuşursunuz.
İçinizden bile tepki duymaz olursunuz.
'En az üç çocuk yapın' derler, dinler geçersiniz.
'Bizi azaltmaya çalışıyorlar' derler, gülme duygunuz
bile kaybolmuştur.
'Batı'nın ahlaksızlığını aldık' derler, öyle dinler
durursunuz.
Uyuşturmuşlardı r sizi.
Bir yandan Çanakkale zaferini kutlarsınız.
Öte yandan Çanakkale savaşını yıllar sonra
kaybettiğinizi bile fark etmezsiniz.
Başbakanınız planlarını Amerika'ya açıklar.
Siz burdan dinlersiniz.
Amerika Ankara'yı işgal etmektedir.
Siz İngilizce öğrenmeye çalışırken durumu
göremezsiniz.
***
Alışırsınız ve uyuşursunuz.
Geçmişe dalıp gitmişken,
geleceği kaybetmekte olduğunuzu fark edemezsiniz..
Plan da bunun için yapılmıştır.
Önce alıştırma.
Sonra uyuşturma.
Yüzünüze demokrasi derler, arkanızdan gülerler.
Yüzünüze çok kültürlülük derler, arkanızdan bölerler.
Yüzünüze değişim derler, arkanızdan soyarlar.
Yüzünüze gelişim derler, arkanızdan bakarlar.
Alışırsınız.
Uyuşursunuz.
Tehlikenin farkında mısınız?
Önce Alıştırma - Sonra Uyuşturma.

24 Ağustos 2010 Salı

KPSS' de Yeni Gözaltılar

KPSS sınavının açıklanmasının ardından ortaya atılan kopya iddialarının ardından kopya çektikleri şüphesiyle gözaltına alınanların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediliyor.Dün akşam yapılan baskında İstanbul Ümraniye’de bi evin bodrum katına yapılan baskında iki kişi gözaltına alında.Yaşları 28 olan ve 4 yıl önce İstanbul Üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliğinden mezun olan iki kişi gözaltına alındı.Yapılan baskında evde birçok KPSS hazırlık seti ve denemelerin ele geçirildiği baskında ayrıca bazı romanlar,porno dergiler ve bazı gazetelerinde olduğu bildirildi.Emniyet güçlerinin isimlerini açıklamadığı şahıslar 6 yıldır aynı evde yaşıyor ve sınıf arkadaşı oldukları,okuldayken de yakın dost oldukları verilen bilgiler arasında.Ayrıca 2 şüphelenin bundan öncede sınava bi kaç kez girdikleri ve başarılı olamadıkları ve bu seneki sınavda yüksek puan almalarından dolayı gözaltına alınan sanıklar yüzlerini saklarken,gazetecilerin neden kopya çektiklerini sormaları üzerine “beraber çalıştık ve sorularda çalıştığımız yerden çıktı” şeklinde cevap verdiler.Sanıklar ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyetine götürüldüler.

20 Ağustos 2010 Cuma



ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN İÇERİĞİNİ TAM OLARAK BİLİYORMUYUZ....? YADA MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN LEHİNEMİ/ALEYHİNEMİ....?

Lehimize gözüken bir kaç maddeyle neleri kaybedeceğimizi biliyormuyuz...?
Mecliste yasa tasarısı eğer yasalaşırsa pek çok hakkımızı kaybedeceğiz (Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası (SSGSS) 5510 sayılı bekleyen şu anda.
Sağlık ve sosyal güvenlik haklarımızda oluşacak kayıplardan bazıları şöyle:

- Zaten kadınlar için 58, erkekler için 60 olan emeklilik yaşı hem kadınlar, hem de erkekler için 65'e çıkarılacak. (Madde 28)

- Emekliliğe hak kazanabilmek için yakın zamanda 5.000 'den 7,000 güne çıkarılan prim ödeme zorunluluğu 9,000 gün prime çıkacak. (Madde 27)

- Emekli maaşları% 23 ila% 33 arasında düşürülecek.(Madde 29)

-Yıpranma hakkı gasp edilecek

-
Aylık geliri 1390,6 YTL'den fazla olan bütün vatandaşlar her ay 73 ila 475 YTLGenel Sağlık Sigortası primi ödemek zorunda kalacak.
(Madde 88)

- Sadece ayakta tedavi olununca değil; hastalık, kaza, ameliyat gibi nedenlerle hastaneye yatmak gerekince de 'Katılım payı' adı altında bıraktı ÖDENECEK. (Madde 68)

- 'Katılım payı' Gerektiğinde beş Katına kadar arttırılacak
. (Madde 68)



-
Bütün Sağlık Hizmetleri Paralı olacak.

- Sağlık hizmeti alabilmek için bu Ülkenin VATANDAŞI olmak, üstelik vergi ödemek, dahası Genel Sağlık Sigortası primi yatırmak, hatta bir de 'katılım payı' ödemek yetmeyecek. Şimdi bir de'ilave ücret'adı altında para ödemek gerekecek. (Geçici Madde 5)

- Bütün dünyada anne sütünün önemi yeniden anlaşılır ve emzirme teşvik edilirken Türkiye'de "sigortalının çocuğuna bir ay anne sütü yeter 'mantığı geçerli olacak. Daha önce doğum yapan sigortalılara 6 ay süreyle verilmesi öngörülen altı emzirme yardımı bir aya düşürülecek.

- Hastalanan sigortalılara verilen iş görememezlik ödeneği % 16 azalacak. (Madde 18, 19, 80)

- Emekli Bağ-Kur'lularının maaşından10 yıl süreyle % 10 oranında Genel Sağlık Sigortası primi kesilecek. (Madde 88)

- Primini ödeyemeyen vatandaşlar sağlık hizmeti alamayacak, Hastane kapılarından geri dönecek. (Madde 88, 89, 90)

- Primini ödeyemeyen çiftçilerin pamuğuna buğdayına, üzümüne tütününe el konulacak.. (Madde 87)

Şu anda sadece Türkiye'de değil dünyanın pek çok ülkesinde benzer Politikalar uygulanmaya çalışılıyor. Devletler sosyal güvenlik ve sağlık harcamalarını azaltma çabasındalar. Fransa ve Yunanistan'da büyük grevler ve yürüyüşlerle bu yasalar engellenmeye çalışılıyor. Şu an yasanın getirecekleri ile ilgili yeterli Farkındalık yok. Biz de bu yasayı engelleyebiliriz. Biz karşı koyarsak bu yasayı geçiremezler!

19 Ağustos 2010 Perşembe

ÖNEMLİ OLAN İŞLEVİ

12 Eylül’de yapılacak referandum için alanlarda konuşmalar yapan siyasi liderlerinde atışmaları devam ediyor.Başbakanın tutuşması üzerine yaptığı konuşmalarındaki üslupta gerçek kimliğini yansıtmaya başladı.Açılım sürecinde dostluktan kardeşlikten bahseden başbakan şimdide muhalefetin boyu ve soyundan bahsetmeye başlayarak kafatası milliyetçiliği yapmaya başladı.Bu tartışma üzerine Recep Tayyip’e cevap Tunceli bağımsız milletvekili Tamer Genç’ten geldi.Genç yaptığı açıklamada “başbakan kimsenin soyuyla boyuyla ilgilenmesin…kimsenin soyu veya boyu seni ilgilendirmez.Sana ne milletin soyundan boyundan zaten bi önemi de yok….zaten önemli olan boyu değil işlevi sen ona bak… “ diyerek tartışmalara farklı bi boyut getirdi.





6 Ağustos 2010 Cuma

EV BÖYLE TAŞINIR

türk genci böyle ev taşır | izlesene.com

kenan abiiii

kenan abi istanbul un fethi | izlesene.com

REFERANDUMA HAYIR


12 Eylül referandumu için başbakan Tayyip Erdoğan ve kurmayları evet oyu alabilmek için tüm zevzeklikleriyle çalışmalarına devan ediyor.Dün akşam Afyon'da yaptığı konuşmasında herkesi eğlendirmeyi başardı.Bu uygulamayı ilk kez Afyon'da deneyen başbakan Afyon halkını da eğlendirmeyi başardı.Rusya ile aradaki vize sorunu kalktıktan sonra iş vaatleriyle getirdiği yabancı uyruklu kadınlarla birlikte yaptığı dans gösterisi ile alandakileri coşturmayı başardı.

Herkesin referandumla ilgili konuşma yapmasını beklediği başbakanın böyle bi gösteri yapması herkesi şaşırtmış olsa bile herkes bu gösteriden memnundu.Görüşlerini aldığımız bazı Afyonlular "zaten refarandumla ilgilenmiyoruz geceleri burda yapacak pek bişey yok farklı bi konseple çıkan başbakan ve ekibi bizi çok eğlendirdi kendisinden de bu beklenirdi helal olsun Afyon halkı olarak başbakanın siyasetten çekilmesinden yanayız zaten başarılıda değil bizce yeri sahneler çok iyi kıvırıyor..."

BİRANIN FAYDALARI

Biranın faydaları Yapılan araştırmalar günün bütün yorgunluğundan sonra bir bardak bira içmenin sağlığınız açısından yararlı olduğunu ortaya koyuyor. İngiliz The Sun gazetesi makul ölçülerde içildiği takdirde biranın sağlayacağı faydaları sizler için der...ledi. İşte biranın yararları... Makul ölçülerde bira tüketmek vücudu mide kanseri ve ülserden koruyor. Mideyi 'helicobacter pylori' isimli mikroba karşı savunuyor. Araştırmalar 'bira göbeği' tezini çürüttü. Bel bölgesindeki yağlanmayla bira arasında herhangi bir bağlantı yok. Hergün düzenli bir bira bardak bira içenlerde Tip 2 diyabet riski azalıyor. Kötü huylu kolesterolünüzü düşürmeye yardımcı oluyor ve göğüs kanserine karşı da oldukça etkili bir savaşçı. B6 yönünden oldukça zengin bir içecek olduğu için kalbiniz açısından da yararlı bir içecek. Kalp krizi riskini azaltarak kanınızın daha akışkan olmasını sağlıyor. Finlandiya'da yapılan bir araştırma hergün düzenli içilen biranın böbrek taşı oluşma olasılığını yüzde 40 azalttığını ortaya koydu. Kolesterolünüzü düşürüyor. B grubu vitaminleri yönünden oldukça zengin. Lifli gıdalardan almanız gereken ihtiyacın yüzde 20'sini bir bardak bira karşılıyor. Bir büyük bardakta toplam 200 kalori bulunuyor. 50 yaş üstünde oluşabilecek bunama gibi problemleri yüzde 42 oranında azaltıyor. Fakat eğer ağır içiciyseniz bu risk yine artıyor. Dark biralar normal biradan daha fazla katarakt veya yaşla ilgili göz problemlerine karşı gözü koruyacak antioksidanlar içeriyor.