17 Eylül 2010 Cuma

BEST SELLER SERİSİ

OKUNMASI GEREKEN KİTAPLAR



2010 yılının en çok okunması beklenen kitapları bu hafta kitapseverlerle buluşuyor.Şimdiden siparişler verilmeye başlandı. 7 den 70'e her kesime hitap eden kitaplar.İlk olarak bi ayağı çukurda olanlar için diyanet işleri tarafından hazırlanan AHİRET kitabı.Son 10 yılda çıkmış bütün soruların bulunduğu ve tamamı uzmanlardan oluşan bi ekip tarafından çözülmüş soruların tamamı ruh çağırma seanslarıyla fanilerden birebir alınmış sorular ve alternatif cevapların içinde bulunduğu kitap bu hafta satışa çıkacak kitaplar arasında.Kitabın raf fiyatı 30 TL, fiş alınmadığı takdirde 25 TL olan kitabın korsanı ise 20 TL.Ayrıca kitabın sonunda can verilirken okunması gereken muhtemel dualarda bulunmakta.Şimdiden tüm öleceklere başarılar dileriz...






Bir diğer kitap ise bugüne kadar yazılmış kitaplardan farklı diyebiliriz.Hem şiir kitabı hemde günlük tarzında yazılmış.Okurken güldüren güldürürken düşündüren bi yandan da duygularınıza hakim olmayacağınız enterasan bi kitap diyebilir.Kars ufak bi köyünde dünyaya gelen Fıstık'ın annesinin yanından alınıp Antalya'ya gitmesiyle yaşadıklarının anlatılan kitapta bi yandan da köyden indim şehre havasını anlatan,Kars ve civarından tatil yörelerine yapılan göçlerde buralara gelenlerin neler yaşadıklarını anlatan sürükleyi bi kitap.Bir Eşşeğin Günlüğü yarın satışa çıkıyor.










Kamyon şoförleri ,halı sahada top koşturanlar,mahalle kavgalarının bi numaralı adamları bu tarzda yaşam sürdürenler için yazılmış harika bi kitap. Tükürme sanatı hakkında yazılmış TÜKÜRÜK kitabında aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.Her türlü tükürme tekniğinin anlatıldığı kitap VCD hediyeli.Okuma anlayışının kıt olabileceği düşünülerek veya uygulamada sıkıntı çekecekler için uzmanlar tarafından hazırlanmış tükürme teknikleri resimlerle de desteklenmiştir.Her kamyon,kahve vb. yerlerde bbulunması gereken kitap önümüzdeki günlerde satışa çıkacak şimdiden zevkli okumalar...








Yabancı dile yatkınlığımızla bilenen halkımın yurda gelen turistlere yardımcı olanların giden yabancıların ardından akılda kalacak soru işaretleri için yazılmış harika bi kitap.İnanılması zor ama 111 dilde akla gelebilecek bütün küfürlerin bulunduğu sözlük bugün kitapseverler ile buluşuyor.Söylendiği gibi de yazılan küfürler anlamayı ve öğreticiliği ile de dikkat çeken ayrı bi artısı.Bu sözlükle artık karşılaştığımız turistlerden bizlere küfür öğretmesi istenilmeyecek ve direk onlara öğrendiğimiz küfürleri ederek kültür seviyemizi gösterme için 111 DİLDE KÜFÜRLER SÖZLÜĞÜ tüm kitapçılardan kolaylıkla alınabilecek...










12 Eylül sonrası gücünü iyice pekiştiren başbakanın Nasıl Sattım kitabı ise bi kaç gün içinde piyasaya sürülecek...Bu kitabı okuyan başbakan hayranları ise başbakanın dürüstlüğü karşısında şok olacak...Memleketin her bi karesini nasıl sattığını anlatan başbakanın kitabı sürükleyiciliği ve süper argosuyla tam bi sanat eseri de diyebiliriz.













70 yaş ve üzeri hacı hocaların saman altından su sızdırırcasına yeni ergen kızlara uygulanabilecek taciz girişimleri için yazılmış dahiyane psikolojik ve teknik bi kitap.Mapus damlarına düştükten sonra hazırlanan Beden ve Ruh Sağlığını Bozmadan Tecavüz kitabının hazırlanmasında Hüseyin Düzmez'i destekleyen Vakit gazetesi ise okuyucularına kitabı ücretsiz olarak vermektedir.Uygun fiyatı ve teknikleriyle önümüzdeki günlerde tüm kitapçılar ve erotik shoplardan kolaylıkla sağlanabilir.









Hayatını internet aleminde kız ayarlamak için harcayan apaçiler için yazılmış bulunmaz bi eser.Msn de yabancı hatun nasıl düşürülür,nasıl soyulur her türlü sorunun cevabının bulunduğu kitabın yok satması bekleniyor.Önümüzdeki hafta satışa çıkacak kitaba büyük ilgi var.Şimdiden 1 milyonu aşan siparişi ile yazarının gözlerini parlatan kitabın Dünya Klasikleri ve Guinnes rekorları arasına da girmesi bekleniyor.












İşçinin ve emekçinin 1 numaralı dostu olması beklenen kitap bugün satışa çıkıyor.Bankalara borcu olanlar için hazırlanmış adeta bulunması,hazırlanması akıl almaz senaryolarla hicraları uzun bi süre ertelemekte yardımcı olacak dostta diyebiliriz.KREDİ KARTI BORCU İÇİN ARAYAN BANKALARA SENARYOLAR kitabın birden çok yazarının olması dikkat çeken ayrı bi nokta.Bu borçlardan canı yanan kişilerin aldıkları hapis cezalarıyla bi araya gelen yazarlar biz yandık başkası yanmasın mantığından hareketle bu kitabı yazdılar ve görüş günlerinde imza günü düzenleyerek sevenleriyle bulaşacaklar....









12 Eylül referandumundan evet çıkacağını gören eski darbecilerden Kenan Evren başına gelebilecekleri tahmin ettiğinden bu kitabı hazırladı.Siyasi ve mizah yönü ağır basan kitabın pek okunurluğu olmasa da yazılmak için yazılmış veya gündeme oturmak için yazılmış enteresan bi kitap.Önümüzdeki hafta kitapseverlerle buluşacak kitabın toplatılması da gündemde...





Sabri Sarıoğlu

26 Temmuz 1984 yılında Samsun'un Çarşamba ilçesinde dünyaya gelmiştir.Futbola Galatasaray altyapısında başladı.

Aslında Sabri globalleşen futbola tepki olarak da dünyaya geldiği bilinmektedir. İnsan suratını futbol kale direklerine benzetecek olursak, 90 diye tabir edilen yerde saçları olan ve Sibirya kurduna benzetilen ve Galatasaray’ın Avrupa maçlarında kadrosunda öylesine bulundurduğu topçulardan biri. Oyun içerisinde koşmak dışında, pek becerisi bulunmayan futbolcu, beyin fonksiyonlarını yeteri kadar iyi yerine getiremediğinden koşar,koşar durur ve 500 değil 5000 metreden görsem ulan bu Samsunlu diyeceğim sprinter bi oyuncu.

Futbol otoritelerinin bi sonraki Messi, Kaka,Messi,Ronaldo,Benzema benzemez kimse sana şeklinde değeri bilinmeyen yetenek,sağ kanadın motorudur.

Uzaktan attığı her şut sonrası iki eliyle kafasını öyle bir tutuyor ki, şut atarken bozulan ayarlarını yerine getiriyor. Çok az beyin olsa çok canlar yakacak futbolcu. Ama yok iste napalim allah bu kadar vermiş kader kısmet meselesi demek istediğim futbolcu.

14 Eylül 2010 Salı


ÇİNLİ BİLGENİN ERKEKLERE 5 ÖĞÜDÜ

1-Ev islerinde ve zor islerde sana yardımcı olan,aynı zamanda da iyi bir es olan bir kadın bulmak önemlidir.

2-Espirili ve nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir.

3-Kendisine güvenebilecegin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir.

4-Seninle ask yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir.

5-Bu dört kadının birbirini tanımamaları çok daha önemlidir.


Ey benim okuyup araştırmayan halkım;

1- Şehidinize hakaret ettim, ...anlamadınız....
2- Ermeni, Yahudi demeden ülke varlıklarını satıp,egemenliğimizi devrettim, anlamadınız.
3- Kendi ülkemi bölen projenin Eş Başkanı'yım dedim,anlamadınız.(BOP)
4- Erbakan bile "AKP' yi siyonistler kurdurdu" dedi ki doğru,anlamadınız.
5- Türkiye'yi katmerli bir borcun altına soktum, toprakları sattım,anlamadınız.
6- Barzani ve Talabani ile kolkola girip kendi askerimizi dışladım, anlamadınız.
7- Din, müslümanlık,islam dedik 4 yıl boyunca rekor sayıda kilise açtırdım, bu nasıl müslümanlık demediniz ve yine anlamadınız.
8- Oğluma acık açık gemi aldım, alenen 4 senede onu da trilyoner yaptım anlamadınız.
9- Malıye bakanıyla el ele verip yedi sülalemize yetecek paraları götürdük anlamadınız.
10- Terörist basına sayın dedim anlamadınız.
11- Ülkeyi en yüksek faizle borçlandırdım anlamadınız.
12- 2002 dekı secım oncesi dokunulmazlıkları kaldıracam diye yalan soyleyıp sonra bı daha lafını bile etmedim anlamadınız.
13- Derdini söyleyen vatandaşa ...Siktir çektim anlamadınız. Üstüne üstlük bütün bunları tembel muhalefette size iyi anlatmayınca sandıktan hooop ben çıktım. Şimdi bir 5 yıl daha sizleri ben sevmeyim de kimler sevsin. Bu 5 yılda da yapacagımı yaparım, ondan sonra ister seeeç ister seçme. Nasıl olsa kalkıp yüzünüze sövsem yine %30 alırım




10 Eylül 2010 Cuma


KAZA OYU!!!

Referanduma 1 gün kala kimin evet kimin hayır diyeceği tartışılırken bunların yanında referandumu boykot edecekler yer alıyor.Referandumla ilgili dün ilginç gelişmeler yaşandı.

AKP genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan işini şansa bırakmak istemiyor ve dün akşam saatlerinde diyanet işlerini ziyarette bulundu.Görüşmenin sebebi ise evetçi kitlenin büyük bi kısmının Umre ziyaretinde olması.Başbakanın ,Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakçıoğlu’nu ziyaret etti ve umrede bulunan kesimin Umre dönüşü sandığa gitmeleri için bi fetva yayınlamasını istedi.Görüşme sonunda başbakan ve diyanet işler basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Başbakan “ sıradan bi bayram ziyareti” diye kısa bi açıklamada bulundu Bardakçıoğlu’nun yanında ayrıldı.Bardakçıoğlu ise” başbakanın kendisinden kaza oyu konusunda yardım istediği eğer fetvayı yayınlamazsa kendisine iş araması gerektiğini,evet oyu verecek potansiyel kısmı da kullanarak planlanan dikta ve molla rejiminin hayata geçirilmesi.” şeklinde açıklamalarda bulundu.