8 Aralık 2010 Çarşamba

Bursaspor Tarih Yazdı

Bursaspor dün akşam İskoç temsilcisi G. Rangers ile oynadığı son Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ilk puanını aldı.

Fenerbahçe'nin 0 puanlık rekorunu egale etmesi beklenen Bursaspor, Sercan Yıldırım'ın 79. dakikada attığı golle de Şampiyonlar Ligi tarihine geçme fırsatını kaçırmasına rağmen ez az gol atan takım olarak bi şekilde tarihe geçmeyi başardı.

Bursaspor'un, geçen hafta Beşiktaş ile oynadığı maç öncesi çıkan olaylar sebebiyle ve G. Rangers maçından puan çıkarmasının ardından sevinç gösterilerinin de beklenenin altında yaralan ve gözaltılar herkesi şaşırttı. Maç sonrası maganda kurşunuyla yaralanan sayıyı 17 iken, arabaların camlarından çıkarak sevinenlerden ve yaşanan trafik kazaların da yaralananlar ise 20 kişi. Ayrıca yaptıkları taşkınlıklar sonucu gözaltına alınan kişi sayısı ise 33.

Ana haber bültenlerine konu olacak kadar olayın yaşanmaması da kanalları sıkıntıya soktu. Bunların yanı sıra dün akşam oynan maçta Bursaspor'un beraberlik golünde Star Tv spikerinin gol sevincini abartması ise facebook gibi paylaşım sitelerinde günün videosunda ilk sırayı aldı. Gol sonrası 2 oldu diye bağıran spikerin işine son verilirken, toplumsal baskı yüzünden de sokağa çıkamaz oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder