31 Ekim 2010 Pazar

Mesut Özil Yola Geliyor


Almanya Milli takımını tercih ettikten sonra Türkiye'de eleştiri yağmuruna tutulan Mesut Özil,Türk halkının gönlünü almaya yavaş yavaş başladı.Almanya ile oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası gurup maçlarında Türkiye'ye karşı forması giymesi stada karşı gelen Türkler tarafından ıslıklanarak protesto edilmiş yalnız milli takımımıza karşı attığı golden sonra sevinmemesi coşkuyla karşılanmış ve Türk futbol otoriteleri tarafından taktirle karşılanmış ve bi nebze olsun affedildi de diyebiliriz.

Son Yaptığı İse Herkesi Ağlattı

Real Madrid'de oynayan Türk asıllı futbolcu Mesut,Cumhuriyet Bayramı nedeniyle paylaşım sitesi Twitter'de bir mesaj yayınladı.

Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir

Mesajda, “Our true mentor in life is science” (Hayatta en hakiki mürşit ilimdir) Mustafa Kemal Atatürk. Tüm Türkiye'nin Cumhuriyet bayramını kutlarım. Sevgiler!” ifadesi yer aldı.Mesut, mesajında Mustafa Kemal Atatürk'ün bir fotoğrafını da paylaştı.Mesut Özil, profil tanıtım sayfasında da “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. M. Kemal ATATÜRK” ifadesini kullandı.

Twitter'de Mesut'un yaptığı görenlerin göz yaşları sel olurken takipçileri de bi o kadar arttı.Yakın çevresine Alman Milli takımını bırakacağını söylediği ve içindeki Türklüğün debiştiğini söyleyen Mesut önümüzdeki yıl Türkiye'ye gelerek Ülkü ocaklarına katılıp Tekir Yaylası'nda ki törenlere katılacağı çıkan söylentiler arasında...

1 yorum:

  1. Ülkücü harekat engellenemez. hepimiz Türkeşin askerleriyiz :D:D

    YanıtlaSil