9 Kasım 2010 Salı

Cemaat Evinde Sex Skandalı


Üniversitelerde bu sıralar öğrencilerin vize sıkıntısı aldı başını gidiyor.Bazı öğrenciler dersleriyle cebelleşirken bazıları da işte oynaşta.Geçenlerde Afyon'da bi cemaat evine ahlak masası ekipleri tarafından yapılan fuhuş baskınında evde yaşları 20 ile 24 yaşları arasında kızlı erkekli gurup göz altına alındı.

Evde ders çalışıp makrube sohbet yaparız diye toplanan cemaat sakinleri okuldaki arkadaşlarının bu makrubede rakısız gitmiyor lafı akıllarına takıldı ve olanda ondan sonra oldu.Rakının etkisiyle kendinden geçen gençler yılların vermiş olduğu baskınlık ve yeter artık nereye kadar böyle demesi üzerine gurup sex yapmaya başladılar.Bu görüntüleri de kaydeden şakitlerin baskın sonrası ise hallerinden gayet memnun görünüyorlardı.

Komşulardan Ayşe Dubar ise yaşanan olayların hala şokunda."Bunları dini bütün gençler olarak bildim.Yemedim yedirdim sürekli maddi manevi yardımda bulundum.Ama bu akşam olanların anlatılabilir bi yanı yok.Evden garip ah uh sesleri çığlıklar inlemeler gelince filmdir diye düşündüm.Ölüm gelirdi aklıma bu çocukların böyle şeyler yapacağı aklıma gelmezdi." şeklinde olaydan nasıl etkilendiğini anlatırken Ayşe teyzenin kelimeleri dirayetsiz kaldı.

Abartıldığı Kadar Bişey Yok
Kız ve erkek evinden sorumlu ağbi ve ablalar ise bu olayla ilgili yaptıkları açıklama ise "yaşanan olayların savunulur bi yanı yok ama olaylar abartıldığı kadar değil.Bilgimiz dahilinde bi araya geldiler.Sadece kamasutra ve gurup yapmışlar.Video kayıtlarına bizde baktık.Dini usullerin dışına çıkılmamış.Hem bu arkadaşların arasında imam nikahı vardı.Sadece alkolün etkisiyle arada eşler birbirlerini karıştırmış.Olur öyle şeyler arada.Hepimiz insanız" şeklinde bu olayı geçiştirmeye çalıştılar.

Tabularımızı Yıktık...
İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan gençler ise halinden gayet memnun oldukları ve pişkin pişkin gülmelerinden belliydi.Hatta Ö.P ise "bunca yıldır boşuna yaşamışım.Bize hep günahtır çarpılırsınız,başımıza taş yağar gibisinden saçmalıklarla hep korkuttular.Biz arkadaşlar olarak hepimiz hoşnuttuk.Bundan sonra beni kimse durduramaz yılların patlamasını yapacağım.Milli formayı artık kaptım." diyerek keyifle yanımızdan ayrıldı.

Cemaat Evlerine İlgi Arttı
KYK erkek yurtlarında kalan öğrencilerin ise bu olayın meydana gelmesinden sonra cemaat evlerine kayıt yaptırmaya başladılar.Kayıt yaptıran öğrencilerin büyük bi çoğunluğu türbanlı fantezisi olan mühendislik öğrencilerinin olması dikkat çekiyor.Bakalım yaşanacakları yakından takip ediyoruz...

2 yorum:

  1. annenizi sikim orosbu çocukları madem yazıcaksın adam gibi yazda masum insanları karalama inşallah annene her baktığında,en sevmediğin insanın onu siktiğini hayal edersin,inşallah her karına baktığında onu en sevmediğin adam kimse onunla sikişirken hayal edersin.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil